Aktorzy, scenarzyści, reżyserowie... Forum o wszystkich, bez których serial by nie istniał.
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
-
Ramzes
- Fan...atyk
no a jego klata nie jest poprostu boska ...

bo oczy mi juz uzasadnilyscie a teraz poprosze o klate ...

jestem ciekaw czy
ona tez przyciaga dziewczyny jak te jego oczy ...
jestem ciekaw jakiego on szamponu izywa ze ma takie puszyste
te wlosy ...

Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
-
Ela
- Fan...atyk
Ramzes, najmniej tu chodzi o "klatę" , chodzi o osobowośc , talent i niewątpliwie to coś...co nie wszystkim jest dane. A o włosach pisałam wcześniej, kiedy jedna z jego fanek zwierzała się na f4f z bezpośredniego z nim spotkania.

-
Ramzes
- Fan...atyk
wy przeciez go nieznacie jaki on jest prywatnie , i nic niemozecie nic powiedziec o jego osobowosci ...

a wszystko co robi moze byc
sztuczne i udawane aby zyskac popularnosc ...

-
Ela
- Fan...atyk
Wbrew pozorom troszkę o nim wiemy.

Od dwóch i pół roku śledzę rozmowy o nim dziewcząt, reporterek, które towarzyszyły mu na planie Roswell i miały bezpośredni z nim kontakt, także prywatnie. Obserwowały go z pracy nad filmem, jaki jest w kontaktach z kolegami z planu i na spotkaniach z fanami, a także z dziećmi. Oczywiście, że nikt nikogo do końca nie pozna tym bardziej, że bardzo chroni swoje życie prywatne ale już to co wiem plus prywatne fotki spoza planu mówia o nim sporo.
A mówiąc o osobowości miałam na myśli przede wszystkim jego wizerunek sceniczny.
-
Ramzes
- Fan...atyk
-
ciekawska_osoba
- Fan
-
by ciekawska_osoba » Fri Oct 24, 2003 11:49 am
Elu czyzby Jason nie byl juz z Katy? Wiesz tak zastanawialam się nad tym co napisałaś i faktycznie, już od dawna nie widziano ich razem. Katy również na imprezach pokazuje się sama..... W każdym razie jeśli Jason zmiena swój wizerunek dla dziewczyny to będę ją uwielbiać, gdyż zmiany jego bardzo mi się podobają:))))
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."

-
Ramzes
- Fan...atyk
-
Ela
- Fan...atyk
Jezu Ramzes, nie interesuje mnie jego życie prywatne, bo to jego prywatna sprawa.

Rozmawiamy o tym jaki jest...rozumiesz co to znaczy? Cechy charakteru, usposobienie i takie tam...Coś, co składa się na naturę człowieka, jego wnętrze...I właśnie za to jaki jest, nie tylko za urodę - jest tak lubiany...
Nie wiem Janetko czy są razem z Katherine. Wygląda na to że nie. I nikt nie wie ale po tym, kiedy od dawna nie pokazywali się razem można się domysleć, że chyba jest sam. Ale bardziej interesuje mnie, co sie dzieje z jego karierą ? Jakie ma plany na przyszłość ? Nic nie wiemy...

-
Nan
- Hybryda
Wszyscy zawsze usiłują mnie przekonywać, że "on z pewnością nie jest taki, jak myślisz. To przecież niemożliwe, na pewno jest jakimś narkomanem albo alkoholikiem, w końcu jest aktorem". Rany, dlaczego nie można choć raz czegoś przyjąć, że ktoś naprawdę jest dobrym i interesującym człowiekiem, a nie doszukiwać się w nim za wszelką cenę czegoś złego?
BTW bardzo interesujące te ostatnie oczy, Ramzes.
-
Ramzes
- Fan...atyk
dobra Elu rozumiem wszystko, nic wiecej na ten temat nie mówie ...

a co do oczu to nawet mi sie podobaja ...

-
natalii
- Zainteresowany
Hmm ramzes czyżby przebłysk dobrego smaku ???

nareszcie dajesz nam do zrozumienia że ty yeż masz dobry gust

-
Ramzes
- Fan...atyk
poprosu musze przyznac ze te jego oczy sa niesamowite jak sie na nie dluzej popatrzy (nie jestem zboczony) ...

ciekawe czy ja mam podobne oczy ...

-
Nan
- Hybryda
No to akurat trzeba sprawdzić naocznie

-
Ramzes
- Fan...atyk
ja osobiscie nigdy sie swoim oczom nieprzygladalem ale wiem tylko ze mam blizej nieznany kolor oczu (chyba tak mi sie przynajmnie wydaje ) ...

-
niki
- Zainteresowany
-
Ramzes ja mam podobny problem. Raz wydaje mi się ,że mam zielone innym razem, że niebieskie
-
Ramzes
- Fan...atyk
to mamy identyczny problem w zwiazku z naszymi oczami ...
ale mam nadzieje ze sie w koncu kiedys dowiem jaki mam naprawde kolor oczu ...

-
LEO
- Minstrel przy dworze Czasu
Kochani, widzę, że jestem sporo w tyle za Wami, jeśli chodzi o obserwację Jasona

Chyba wczoraj zobaczyłam go w długich włosach i ... jeśli nie padnę ofiarą linczu, to powiem, że ja go wolę w krótkich...
Co do powodu takiej fryzury, to może być ich wiele

najbardziej prawdopodobne: nowa rola - Widziałam zdjęcia z jego najnowszego filmu - tam ma właśnie długie włosy i kilkudniowy zarost. inna przyczyna: chęć zmiany. Wydaje mi się, że do tej pory był raczej postrzegany przez role nastolatków i młodych chłopaków i czas dorosnąć, w filmie oczywiście

Jason ma delikatną - moim zdaniem - urodę iw nowym filmie, gdzie gra mężczyznę po przejściach, może taki image miał mu pomóc ukazać "innego" siebie? A właściwie to kto z nas nie ma czasem ochoty zmienić czegoś w swoim wyglądzie? Chyba każdy. A Jason to normalna osoba. też ma prawo do zmian

ps. jak Kukulska

"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
-
Nan
- Hybryda
-
LEO
- Minstrel przy dworze Czasu
...nie porównuję!!! bez przesady

Ja tylko piszę, że każdy ma prawo do zmian i nic więcej. Burzę wywołała nowa fryzura Natalii, a to przecież zwykła chęć zmiany! Jason - wielu nam podoba się w dłuższych włosach, części w krótszych ale jeśli zapragnie zmienić coś w swoim wyglądzie, to ma prawo i już

A my przynajmniej nie zachowujemy się jak komentatorzy Kukulskiej i potrafimy zachować zdrowe proporcje pomiędzy naszymi opiniami a jego prawem do swobody i bycia

A poza tym, pod jakim kątem mogłabym go porównać z Kukulską????

przecież nie pod kątem sylwetki, oczu i ... "klaty"

No... może śpiewa gorzej ,ale za to jest o niebo lepszym aktorem
i nie brać wszystkiego tak serio do siebie proszę!

"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
-
Nan
- Hybryda
No ja nie wiem. Wyobraź sobie Natalię śpiewającą "Tres diaz"... Nieee... Nikt Jasona nie przebije, żadna Kukulska i żaden Żebrowski czy tam Damięcki...
PS: Poczucie humoru również mi choruje, trudno. Co prawda pisnęło coś tam nieśmiało, ale zostało gwałtownie przytłumione...