Shiri Appleby
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
khm... Pedros, ja wiem, ze zrobiles to w dobrej wierze, ale mimo wszystko, chcialbym stanowczo zaprotestowac przeciwko wklejaniu w tym temacie zdjec zawierajacych Behra... wiecie do czego to doprowadzi?? zleca sie nam tu dziewczyny, zaczna wklejac zdjecia Shiri z Jasonem, a pozniej (znajac plec przeciwna) tak sie rozbestwia, ze oleja Shiri i zostana przy Behrze... i w ten sposob, juz niedlugo zamiast rozkosznych zdjec naszej idolki pojawi sie niesmiertelna KLATA BEHRA!!!
KLACIE BEHRA MOWIE NIE!!!
howgh.
ps: z drugiej strony, bardzo popieram inicjatywe Nan... nie krepuj sie...

KLACIE BEHRA MOWIE NIE!!!

howgh.

ps: z drugiej strony, bardzo popieram inicjatywe Nan... nie krepuj sie...

dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
EJ!!!
ja sie chyba nie wyrazliem dosc jasno...
zadnych meskich klat !!!
w miare mozliwosci rowniez zadnych facetow!!!
ja wiem, ze nie jest latwo znalezc zdjecia taaaakiej panny, bez meskiej obstawy, ale ja juz wole wcale jej nie ogladac, niz wpatrywac sie w zdjecie w nadzieji ujrzenia Shiri pomiedzy dziesiecioma polnagimi facetami!!!
KONIEC.

ja sie chyba nie wyrazliem dosc jasno...
zadnych meskich klat !!!
w miare mozliwosci rowniez zadnych facetow!!!
ja wiem, ze nie jest latwo znalezc zdjecia taaaakiej panny, bez meskiej obstawy, ale ja juz wole wcale jej nie ogladac, niz wpatrywac sie w zdjecie w nadzieji ujrzenia Shiri pomiedzy dziesiecioma polnagimi facetami!!!
KONIEC.

ahh!! jak mozesz byc tak nieczula..!!
o Serce Z Kamienia!! Nie niszcz mych zludzen!!
Twoje nieludzkie pytanie przywolalo z mrokow mojej pamieci sceny, o ktorych myslalem, ze utonely w morzu zapomnienia..
oh, w jakimz bledzie tkwilem... te wspomnienia byly jak ciern... jak niezagojona rana, ktora boli przy kazdym ruchu...
BLYSK
dzieci otaczaja malego piterka, wskazujac go palcami...
"glupek!! ciota!!" - krzycza...
piterek kuli sie ze strachu, patrzac rozpaczliwie na boki... pomoc nie nadchodzi...
dzieci jeszcze glosniej skanduja wyzwiska, smiejac sie z wlasnego okrucienstwa...
chlopczyk zaczyna plakac...
dzieci smieja sie jeszcze glosniej...
najwiekszy z oprawcow podchodzi i kopie skulona postac... rozpieta koszula ukazuje jego gola klate...
BLYSk
teraz juz wiecie...
to wlasnie dlatego nienawidze przedstawicieli wlasnej plci, jednoczesnie panicznie sie ich bojac...
tak wiec ponownie prosze o NIEWKLEJANIE TU ZDJEC FACETOW (oczywiscie dopuszczalne sa wyjatki, ale notoryczne powtarzanie wyjatku sprawia, ze osiaga on status normy... a to jest temat o Shiri - temat "Najpiekniejsze fotki Maxa i Liz" juz jest... jak chcecie, to nic nie stoi na przeszkodzie zalozeniu "Najpiekniejszych fotek ze Swimfan'a")

o Serce Z Kamienia!! Nie niszcz mych zludzen!!
Twoje nieludzkie pytanie przywolalo z mrokow mojej pamieci sceny, o ktorych myslalem, ze utonely w morzu zapomnienia..

oh, w jakimz bledzie tkwilem... te wspomnienia byly jak ciern... jak niezagojona rana, ktora boli przy kazdym ruchu...
BLYSK
dzieci otaczaja malego piterka, wskazujac go palcami...
"glupek!! ciota!!" - krzycza...
piterek kuli sie ze strachu, patrzac rozpaczliwie na boki... pomoc nie nadchodzi...
dzieci jeszcze glosniej skanduja wyzwiska, smiejac sie z wlasnego okrucienstwa...
chlopczyk zaczyna plakac...
dzieci smieja sie jeszcze glosniej...
najwiekszy z oprawcow podchodzi i kopie skulona postac... rozpieta koszula ukazuje jego gola klate...
BLYSk
teraz juz wiecie...
to wlasnie dlatego nienawidze przedstawicieli wlasnej plci, jednoczesnie panicznie sie ich bojac...

tak wiec ponownie prosze o NIEWKLEJANIE TU ZDJEC FACETOW (oczywiscie dopuszczalne sa wyjatki, ale notoryczne powtarzanie wyjatku sprawia, ze osiaga on status normy... a to jest temat o Shiri - temat "Najpiekniejsze fotki Maxa i Liz" juz jest... jak chcecie, to nic nie stoi na przeszkodzie zalozeniu "Najpiekniejszych fotek ze Swimfan'a")

Tym razem nie daję zdjęć. Mam za to kilka uwag:
a/freja - nie widac twoich zdjęc... nie wczytują sie nawet w osobnej przeglądarce
czy wszyscy tak mają???
b/Ramzes ty nie bądź taki cwaniak
, to ty obudziłeś we mnie manię obgadywania Emillie
W sumie dobra, nie bede, nie jest zła ;p
c/maddie, większości nie bylo, więc czekamy na dalsze
)
a/freja - nie widac twoich zdjęc... nie wczytują sie nawet w osobnej przeglądarce

b/Ramzes ty nie bądź taki cwaniak

c/maddie, większości nie bylo, więc czekamy na dalsze

dzieci sie smialy, bo bylem zbyt inteligentny, zeby mogly mnie zrozumiec... to mi zreszta zostalo...
niedobry chlopak pokazywal klate, bo wlasnie wracal od tatusia, ktory go naprawde bardzo mocno kochal i jeszcze nie zdazyl sie ubrac...
a wspolnego z tym chlopakiem ma tyle, ze obu klat nie chce ogladac
pojelas aluzje..?

niedobry chlopak pokazywal klate, bo wlasnie wracal od tatusia, ktory go naprawde bardzo mocno kochal i jeszcze nie zdazyl sie ubrac...
a wspolnego z tym chlopakiem ma tyle, ze obu klat nie chce ogladac

pojelas aluzje..?